Студенти кафедри напівпровідникової електроніки побували на екскурсії в компанії Renesas Electronics

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фото з екскурсії

18 травня керівник практики відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Національного університету «Львівська політехніка», старший викладач кафедри напівпровідникової електроніки Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Олег Логуш організував екскурсію для студентів групи МН-21 в компанію Renesas Electronics.

Renesas Electronics Corporation – японський виробник великих інтегральних мікросхем для мобільних телефонів та автомобільної електроніки зі штаб-квартирою в Токіо.

Студентів, які навчаються за спеціальністю «Мікро- та наносистемна техніка», ознайомили з історією розвитку й напрямами діяльності компанії, будовою і принципами роботи обладнання для проведення випробування та контролю параметрів мікрочіпів, методикою розробки топології мікросхем для їхнього виготовленні з використанням пластин кремнію діаметром 300 мм відповідно до сфери застосування.

Співробітник компанії Олександр Добуш, випускник кафедри напівпровідникової електроніки 2020 року, звернув увагу на важливість вивчення фахових дисциплін, необхідних для успішної роботи в компанії.

Андріана Кушніренко (Sr Community Relations Specialist) ознайомила студентів із можливістю проходження стажування, особливостями процедури відбору в компанію та вимогами до претендентів.

Екскурсія зорієнтувала студентів на важливість підвищення рівня знань, необхідних для успішної кар’єри.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії