Студенти кафедри АВКТ – переможці другого етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Диплом переможця конкурсу

Участь у конкурсах студентських наукових робіт – це добра можливість для студентів показати свої наукові роботи і здобути досвід їхньої презентації перед чисельною науковою аудиторією.

Студенти кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки Соломія Марків (група АВ-12), Віктор Ілючок (група АВ-33) та Богдан Булавинець (група АВ-34) скористалися з цієї можливості та взяли участь у конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Під час першого етапу конкурсу, який відбувся у Львівській політехніці, ці студенти підготували та презентували цікаві наукові роботи і, відповідно стали призерами.

Соломія Марків та Віктор Ілючок не зупинилися на досягнутому й подали свої наукові роботи для участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Автоматизація процесів керування, приладобудування та комп’ютерно-інтегровані технології» для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти галузей знань 15 «Автоматизація та приладобудування», 17 «Електроніка та телекомунікації» і 12 «Інформаційні технології», який відбувся в Центральноукраїнському національному технічному університеті. Роботи львівських політехніків пройшли конкурсний відбір за результатами рецензування й були рекомендовані до участі у підсумковій науково-практичній конференції.

Під час конференції, яка відбулася онлайн, Соломія Марків та Віктор Ілючок презентували свої наукові роботи, отримали високі оцінки журі та стали призерами конкурсу:

  • Соломія Марків за наукову роботу «Автоматизований підбір дроселів з рівними газодинамічними опорами» (науковий керівник – доцент кафедри АВКТ Ігор Ділай) нагороджена дипломом І ступеня;
  • Віктор Ілючок за наукову роботу «Автоматизація проєктування багатоканальних ультразвукових витратомірів» (науковий керівник – доцент кафедри АВКТ Віталій Роман) нагороджений дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо переможців конкурсу, бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та нових наукових здобутків!

Диплом переможця конкурсу Диплом переможця конкурсу Скріншот з онлайн-захисту робіт Скріншот з онлайн-захисту робіт