Студенти Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки відвідали Нестле Бізнес Сервіс центр

Кафедра ОА Львівської політехніки
Студенти ІНЕМ відвідали Нестле Бізнес Сервіс центр

На запрошення Нестле Бізнес Сервіс центру у Львові 12 квітня студенти Національного університету «Львівська політехніка» відвідали головний офіс компанії. До них також долучилися студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості, які минулого тижня брали участь в Олімпіаді із бухгалтерського обліку серед студентів коледжів та технікумів і стали її призерами.

Програма візиту передбачала Корпоративну презентацію про компанію Nestlé та Nestlé Business Services Lviv і презентації роботи окремих її відділів (Record to Report, Order to Cash, Source to Pay, Nespresso), розповідь про переваги роботи в компанії Nestlé та корпоративні цінності компанії, час для питань та відповідей.

Презентації роботи кожного окремого відділу проводили представники цих відділів, які розповідали про специфіку роботи, вимоги, знання та вміння, якими необхідно володіти. Представляючись, вони зазначали навчальний заклад, у якому навчалися, розповідали про свої кар’єрні сходження. Значна частина спікерів, як виявилося, навчалися у Львівській політехніці, зокрема в Інституті економіки і менеджменту.

Під час заходу спікери проводити також міні-вікторини щодо особливостей роботи того чи іншого відділу й нагороджували учасників солодкими призами.

У підсумку студенти отримали багато нової та корисної інформації, розширили кругозір щодо професії бухгалтера та застосування свої знань на практиці, змогли критично оцінити свої можливості й потреби у подальшому вдосконаленні (зокрема, у вивченні іноземних мов), що є важливим чинником роботи у великій міжнародній компанії.