Студенти і викладачі кафедри МЛ у рамках проєкту E-marketing побували з екскурсією на логістичному складі UB1 BERTA group

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото з екскурсії

18 березня в рамках проєкту «Поширення практик ЄС через е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку та ресурсоефективність» (Erasmus+ JMM) за участю викладачів кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Оксани Довгунь, Таїсії Наконечної, Наталії Гринів і студентів відбулася екскурсія на логістичний склад UB1 компанії BERTA group.

Компанія UB1 – це більше 180 одиниць транспорту та понад 7500 клієнтів. Учасники екскурсії побачили, як практично реалізуються завдання складської логістики оператора логістичних послуг міжнародного стандарту 3PL.

Студенти оглянули кілька алей складу з різною продукцією, послухали про особливості зберігання та контролю зберігання різних категорій товарів, ознайомилися з роботою конвеєра та основними завданнями підрозділу фулфілменту.

Важливо, що компанія щоразу вдосконалює процеси, зокрема сортування й утилізації картону, плівки і деревини: є техніка, яка на складі опрацьовує відходи, та налагоджена співпраця з компаніями, які забирають залишки матеріалів на вторсировину. Учасники екскурсії були в захопленні від сучасного складу та отриманої практичної інформації про те, як усе відбувається в реальній логістиці.

Компанія UB1 запрошує студентів на роботу за визначеними вакансіями, і це цікаві пропозиції, бо саме на такому сучасному складі класу А+ є можливість отримати досвід складської, інформаційної і транспортної логістики (зокрема щодо контактів з міжнародними клієнтами і постачальниками).

Команда проєкту E-marketing і студенти висловлюють подяку та побажання успіхів у подальшому розвитку компанії менеджерці HR UB1 Ользі Ляховській – за організаційний супровід, керівнику сектору 3PL Руслану Мяло і начальнику відділу якості Андрію Ластов’яку – за цікаву, високопрофесійну екскурсію, а керівництву UB1 – за сприяння!

Докладніше про екскурсію та компанію – на сторінці кафедри маркетингу і логістики у соцмережі Фейсбук.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії