Студентка кафедри МІ під час перебування у ФРН набувала навичок інформаційного аналітика-міжнародника

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Студентка ІІ курсу освітньої програми «Міжнародна інформація» у Національному університеті «Львівська політехніка» Рената Думнич під час перебування у ФРН впродовж двох місяців працювала волонтером проєкту Демократичної асоціації жінок землі Бранденбург у Німеччині – клубу Mädchen*kram у м. Бранденбурзі на Гафелі.

Це безпечний та вільний простір для дівчат віком від 8 до 22 років, де вони у творчій атмосфері можуть обговорити проблеми дискримінації, гендерні стереотипи, приклади для наслідування, права жінок, особисті вподобання, бажання, потреби. Завдяки співпраці з іншими асоціаціями і фахівцями у справах молоді та соціального захисту працівники простору можуть направити відвідувачів до уповноважених установ у разі потреби.

Рената долучалася до практичних завдань та обговорень з дітьми, що володіють англійською. Разом з іншими працівниками вона допомагала у проведенні благодійних заходів для українських біженців, які вимушені були виїхати до Німеччини. Студентка Львівської політехніки спілкуватися з учасниками волонтерських студентських організацій Німеччини.

Одночасно Рената активно працювала над просуванням соціальних мережах зазначеної організації та створенням візуального контенту. Зараз же набуті практичні навички вона має можливість разом з однокурсниками розвивати на профільних предметах «Зовнішньополітичні комунікативні технології» та «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах та суспільних комунікаціях».

Заставка до матеріалу Заставка до матеріалу