Студентів ІАРД запрошують до участі у міжнародному проектному воркшопі в Кракові

Кафедра архітектурного проектування та інженерії Львівської політехніки
Заставка до заходу

Студентів Інституту архітектури та дизайну Національного університету «Львівська політехніка» запрошують взяти участь у міжнародному проектному воркшопі, цього разу в Кракові, під назвою «Поруч з Mehoffer» / «Obok Mehoffera». Метою заходу є вдосконалення навичок проектної співпраці в міжнародній команді через створення концепції будівлі-вставки на вільній земельній ділянці у Кракові на вулиці Крупніча та її оточення.

У семінарі візьмуть участь студенти архітектурних факультетів (інститутів) із Кракова, Будапешта і Львова (залежно від зовнішньої ситуації, онлайн). Мовою семінарів буде англійська. Воркшоп відбудеться 4–8 квітня 2022 року.

Заявки зацікавлених осіб надсилати на вказану для зв’язку електронну адресу (для українських учасників – ola_kryvoruchko@ukr.net). Потрібно зазначити своє ім’я та прізвище, рік навчання й адресу електронної пошти, на яку буде надіслано детальну інформацію у відповідь. Бажано також додати портфоліо чи посилання на нього. Максимальна кількість учасників від Львова – 5 осіб.

Зголошення – до 23 березня 2022 року.