Східна зимова школа – 2019 як можливість професійного розвитку та вдосконалення знання польської мови

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Східна зимова школа призначена для студентів останніх курсів гуманітарних спеціальностей, котрі пишуть магістерські (дипломні) роботи в галузі історії та сучасності Центральної та Східної Європи.

Заняття проходитимуть у Варшаві та Вроцлаві з 27 лютого до 15 березня 2019 р.

Прийом заявок до школи триватиме до 10 січня 2019 р.

УМОВИ УЧАСТІ:

1. У школі можуть брати участь студенти останніх курсів гуманітарних спеціальностей, котрі пишуть магістерські (дипломні) роботи в галузі історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, етнологія, географія, право, економіка) та мають не більше 25 років (окрім виняткових випадків). Учасниками школи не можуть бути студенти бакалаврату.
2. Учасниками школи можуть бути студенти зі Східної та Центральної Європи, Прибалтики, Балкан, Росії, Центральної Азії та Кавказу, а також Польщі.
3. Кандидати повинні володіти польською мовою на рівні, достатньому для розуміння занять та участі в них.
4. Програма школи складається з лекцій, які читатимуть міжнародні фахівці з проблематики регіону, та семінарів (один семінар на вибір), на котрих кожен учасник школи прочитає реферат на тему своєї дипломної роботи. Програма включатиме також візити до інституцій Варшави та участь у культурній програмі.

Докладніше за посиланням:

http://www.monitor-press.com/ua/responsive/6971-22121.html?fbclid=IwAR0GbF-fmRfQwGGzbwmOPEmNMAM6cByM26JCbbvIgPE1g65bUgfA_FVelLk