Ректор Львівської політехніки Юрій Бобало: «Дякувати нашим воїнам ― це те, що маємо робити щодня»

Ректор Львівської політехніки
День Захисників України

Дякувати нашим воїнам ― це те, що маємо робити щодня, а сьогодні ― в День захисників і захисниць України ― особливо. Тому призупинімося в своїх життєвих клопотах і метушні та згадаймо тих, які зараз ― у найгарячіших боях понад силу, понад спроможності боронять нашу землю і кожного з нас. Згадаймо тих, хто переживає нелюдські знущання в полоні. Молитвою віддаймо шану тим, які полягли на полі бою…

Сьогоднішнє подвійне свято ― Покрову Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України ― це час для призадуми над великою силою любові, яка керує нашими воїнами. І час для особливої єдності довкола спільної мети ― перемоги, миру і процвітання України.

Вітаю зі святом тих політехніків, які з перших днів повномасштабного вторгнення залишили свій звичний спосіб життя і пішли воювати, бо ― «хто, як не ми!». Їхній подвиг, їхнє патріотичне стремління повинні надихати нас на розуміння ― ніхто, крім нас не збереже нашу країну, ніхто крім нас не зробить життя в нашій державі кращим, тому працюймо, підтримуймо Збройні сили України і просімо в молитвах Бога та Пресвяту Богородицю про захист й опіку, перемогу, мир та спокій!
 

Ректор Національного університету
«Львівська політехніка»
Юрій Бобало