Професор ІНПП Львівської політехніки виступила з доповіддю на обласному семінар викладачів «Охорони праці»

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
на семінарі викладачів «Охорони праці»

6 березня 2018 року на базі Львівського вищого професійного училище харчових технологій відбувся обласний семінар викладачів «Охорони праці» на тему «Попередження виробничого травматизму у закладах професійної (професійно-технічної) освіти».

Метою заходу було узагальнення та систематизація знань з питань виробничого травматизму і професійних захворювань у професійних (професійно-технічних) навчальних закладах Львівської області.

У семінарі взяли участь 33 викладачі професійних (професійно-технічних) навчальних закладів, доктор педагогічних наук, професор Національного університету «Львівська політехніка» та методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області.

Професор кафедри педагогіки і соціального управління Інституту права та психології Львівської політехніки Лілія Сушенцева виступила на семінарі з доповіддю «Інноваційні педагогічні технології в організації навчання учнів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів».

Після завершення семінару учасники мали можливість обмінятись досвідом профілактики виробничого травматизму та формування високої культури безпеки праці.