Презентація просвітницької програми Школа демократії від Eastern European Centre for Multiparty Democracy у Львівській політехніці

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Кафедра міжнародної інформації ІМФН

ЗАПРОШУЄ

22 травня 2018 року о 10.20 в ауд. 215 IV навч. корп.

EECMD (Eastern European Centre for Multiparty Democracy, Східноєвропейський центр багатопартійної демократії, www.eecmd.org ) - це громадська організація, що утворилась у 2017 на базі Східноєвропейського офісу Нідерландського інституту багатопартійної демократії (НІМД).

Мета роботи інституту – надання підтримки політичним партіям в умовах молодих демократій. НІБД сприяє підтримці багатопартійної політичної системи та зміцненню інституційного потенціалу політичних партій та інших політичних і громадських організацій для утвердження стабільних, плюралістичних демократій.

Разом із НІМД в Україні Центр реалізовує просвітницьку програму Школа демократії.

З 2017 р. Школу вперше відкрили у Львові та Одесі. Цього року додається також Полтава.

Викладачами у Школі демократії є знані українські політологи, представники академічних установ, фахівці з неурядових організацій, колишні політики та відомі громадські діячі.

 У процесі навчання велику увагу буде зосереджено на практичних заняттях і тренінгах.

Участь у школі - безкоштовна.

 Заняття проходитимуть двічі-тричі на тиждень протягом 5 місяців. За успішне закінчення навчання у Школі видаватиметься диплом.

Крім того, СЄЦБД підтримуватиме випускників Школи демократії шляхом надання невеликих грантів, залучення до мережі випускників та участі у міжнародних обмінах.

Докладніше: https://www.prostir.ua/?grants=nabir-novyh-uchasnykiv-u-shkoly-demokratiji-stsbd-u-lvovi-odesi-ta-poltavi-na-novyj-sezon-2018-2019

Модератори зустрічі:

  1.  Кирило Третяк,  Координатор програм СЄЦБД у Києві,
  2. Петро Кузик, Координатор Школи демократії у Львові