Представники кафедри ТБСФБ взяли участь у відкритті навчальної аптеки мережі «Подорожник»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з відкриття

Керівництво мережі аптек «Подорожник» здійснило важливий крок для всієї фармацевтичної спільноти України: вперше на теренах нашої держави у місті Львові було спроєктовано, обладнано та впроваджено першу навчальну аптеку. Її стало продовженням традиції дуальної освіти у фармації. Подія, на яку було запрошено представників вищої та передвищої освіти з різних міст України, відбулась 14 червня 2024 року.

Навчальна аптека має дизайн, характерний для мережі аптек «Подорожник», а також дві навчальні аудиторії, обладнані сучасними електронними засобами для навчання студентів вищої та передвищої освіти.

Запрошені викладачі з понад десяти закладів вищої освіти, зокрема представники кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, мали змогу не лише побачити й оцінити всі переваги проведення навчальних занять для студентів, але й подискутувати на важливі теми, що турбують усіх, хто вболіває саме за спеціальність 226 «Фармація, промислова фармація».

Висловлюємо свою подяку, шану, захоплення практичній фармації, зокрема керівництву мережі «Подорожник», яка йде в ногу з часом і часто випереджає рішення нормативного законодавства, та дякуємо за можливість теоретичного і практичного навчання наших студентів на цих потужностях!

Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття Фото з відкриття