Представники ІХХТ і Sem Ecopack Ukraine обговорили перспективи співпраці й можливості, які пропонує компанія

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Розширення сфер наукової діяльності та реалізування наукових розробок у виробництві – це один із принципів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки.

27 травня 2024 року в умовах діючого виробництва відбулася зустріч із представниками Sem Ecopack Ukraine – компанії, що виробляє екологічне паковання. Генеральний директор Sem Ecopack Ukraine Сергій Рудковський розповів про розвиток компанії, яка сьогодні є лідером і має значний вплив на екологічні пакувальні системи та є єдиним виробником в Україні, який виготовлює екологічну альтернативу майже для всіх видів пластикового паковання. Компанія є постачальником інноваційних рішень, що реалізовано в десятках принципово нових видів паковання для різних видів продуктів (фрукти, овочі, пляшки, промислові товари тощо).

Помічник генерального директора Тетяна Філіпова наголосила, що компанія реалізує повний цикл продукту – від розробки та виробництва до його переробки, а Sem Ecopack Ukraine загалом – надзвичайно відповідальний виробник, який дотримується принципів програми Індустрії 5.0 і ретельно контролює всі процеси та приділяє велику увагу якості продукції.

Крім цього, представники Sem Ecopack Ukraine ознайомили присутніх із можливостями, які пропонує компанія для працівників і студентів Львівської політехніки. Учасники заходу обговорили можливості майбутньої наукової співпраці, визначили ключові питання для спільного вирішення та підписали меморандум про співпрацю.

До зустрічі долучилися представники Інституту хімії та хімічних технологій: доцент кафедри хімічної технології силікатів Роман Семеген, в.о. завідувача кафедри хімічної технології силікатів Ірина Луцюк, завідувач кафедри хімічної інженерії Володимир Атаманюк, професор кафедри хімічної технології переробки пластмас Олександр Гриценко.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі