Працівники Університету взяли участь у тренінгу в рамках проєкту Nawa Ukraina Enhance 2 у Варшаві

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Фото із тренінгу

10–11 жовтня 2024 року науково-педагогічні працівники Національного університету «Львівська політехніка» Анна Гелеш, Нестор Думанський, Володимир Грицик, Микола Логойда, Олександр Адамовський, Марія Кіржецька, Зоряна Двуліт, Мар’яна Гавран, Галина Яремко, Ольга Цубова, Наталія Четова, Андрій Слюзар взяли участь у тренінгу в межах конференції «Інноваційні методи викладання» за підтримки програми «Солідарні з Україною NAWA» в рамках проєкту Nawa Ukraina Enhance 2 у Варшавському технологічному університеті (місто Варшава, Республіка Польща).

Мета конференції полягала в ознайомленні учасників із новітніми технології та соціальними медіа в освіті в розрізі навичок майбутнього, інноваційними методами і тенденціями розвитку освіти, а також майбутніми змінами й викликами та їх соціальним впливом на суспільство.

Програма конференції «Інноваційні методи викладання» передбачала участь у панельних дискусіях та воркшопах з експертами WP8 («Нові формати і фреймворки»), а також зустрічі координаторів мовних тандемів, зосереджених на нових технологіях та соціальних медіа в освіті й інноваційних методах, таких як PBL, COIL, гібридне навчання, тандеми тощо.

Конференція складалася з трьох частин панельних дискусій та трьох воркшопів, які стали ідеальним простором для нетворкінгу, обміну передовими практиками та досвідом. Завдяки участі у воркшопах присутні отримали достатньо знань для розроблення нових ідей з метою подальшої співпраці із членами проєкту Nawa Ukraina Enhance 2.

Окрім того, учасники обговорили результати реалізації проєкту, можливості їхнього майбутнього розвитку та найцінніші й найважливіші висновки співпраці, що сприятиме подальшій розбудові великої мережі відносин та спільної ідеї Альянсу Enhance у всіх вимірах – дидактичному, науковому та підприємницькому.

Під час конференції відбулися також офіційні зустрічі між понад 70 учасниками з Альянсу Enhance та 29 представниками з Національного університету «Львівська політехніка» та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Наприкінці усі учасники отримали сертифікати про участь у тренінгу в межах конференції «Інноваційні методи викладання».

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу