Працівники R&D-центру Університету провели семінар щодо вдосконалення науково-інноваційної діяльності

R&D-центр Львівської політехніки
Фото із семінару

Працівники R&D-центру (Науково-дослідної частини) Львівської політехніки провели семінар щодо вдосконалення науково-інноваційної діяльності Університету для понад 120 політехніків. Учасниками заходу були відповідальні особи за науково-інноваційну діяльність кафедр та керівники науково-дослідних робіт (ДБ, ДЗ, НФДУ).

Проректор з наукової роботи Львівської політехніки Іван Демидов розповів про досвід провадження науково-інноваційної діяльності в інноваційних екосистемах європейських університетів, зокрема на прикладі Фінляндії, з якої нещодавно повернувся.

Керівник R&D-центру Львівської політехніки Роман Небесний ознайомив присутніх зі структурою наукової та інноваційної екосистеми Національного університету «Львівська політехніка», зокрема наголосив на кадрових питаннях, оплаті праці та необхідності впровадження серед політехніків культури захисту інтелектуальної власності.

Наукова співробітниця R&D-центру Олена Лукачук окреслила розвиток інноваційної діяльності через співпрацю з бізнесом та закликала політехніків до участі у виставках, тематичних зустрічах, співпраці з профільними кластерами, торгово-промисловими палатами та бізнес-асоціаціями, а також розповіла про можливості масштабування інноваційної моделі неформального навчання молоді «потрібним» навикам Innovation Hub на інші структурні підрозділи Університету.

Заступник директора бізнес-інноваційного центру «Тех Стартап Скул» Олег Сокіл проінформував присутніх про діяльність БІЦ та Наукового парку Львівської політехніки, а також можливості, які відкриваються перед політехніками у цих інституціях: навчання, менторство, користування обладнанням, робота в лабораторіях, участь у проєктах і конкурсах.

Спасибі всім за спільну зустріч та сприяння розвитку науково-інноваційної діяльності у Львівській політехніці!

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару