Політехніки на крок наблизилися до наукометричних баз: в Університеті відбувся методичний семінар

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів»

3 жовтня у Львівські політехніці відбувся методичний семінар «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів». У науковій події взяли участь редактори та відповідальні виконавці наукових видань, автори публікацій, працівники бібліотек, а також усі зацікавлені. Провів захід професор Сергій Козьменко – співзасновник видавництва «Business Perspectives», чотири журнали якого вже індексуються у наукометричних базах даних.

Лектор ознайомив учасників семінару із рейтингами університетів і результатами їхньої наукової роботи, розповів про роль і місце наукових публікацій у кар’єрі викладача, вітчизняні журнали, що індексують міжнародні бази даних наукового контенту, умовами індексування у Web of Science, Scopus тощо, принципи прозорості COPE, OASPA, DOAJ, WAME та інше.

Для тих, хто пропустив семінар, спікер залишив презентацію доповіді, переглянути яку можна у додатку.

на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів» на семінарі «Вітчизняні наукові журнали крізь призму світових стандартів»