Підсумки Осінньої школи «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів» проекту EUSLink

КАФЕДРА АДМІНІСТРАТИВНОГО ТА ФІНАНСОВОГО МЕНЕДЖМЕНТУ
Про підсумки Осінньої школи «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів»

Осіння школа «Європейський досвід розвитку стартапів для українських університетів» завершена. В Осінній школі було проведено 30 годин тренінгів та обміну досвідом, залучено 8 іноземних тренерів (Prof.Aard Groen, Dr.Lyubomyr Matsekh, Dr. Tomas Rehmet, Prof. Stephen Wittkopf, Stefan Schandera, Dr. Piotr Boulange, Dr.Sraszek Alwaziak, Liudmyla Frydrych).

В Осінній школі взяли участь студенти Львівської політехніки та партнерських університетів, представники академічного середовища, засновників стартапів, винахідники, студенти закладів профтехосвіти. Загалом в усіх заходах Осінньої школи взяли участь 159 унікальних учасників, з яких 90 отримали сертифікат учасника (участь у 75% тренінгів).

Учасники тренінгів дізналися про Європейські практики започаткування та розвитку стартапів, механізми фреймінгу проблем, напрямки і інструменти залучення коштів у стартап, способи визначення рівня ринкової, технологічної та інноваційної готовності продукту стартапу, способи співпраці з бізнес-ангелами в Німеччині та ЄС загалом, особливості фандрейзингу і ведення переговорів з інвесторами, дізналися багато інформації про програми і фонди підтримки підприємництва в ЄС та європейські екосистем стартапів.

Учасники ознайомились із досвідом Нідерландів, Німеччини, Швейцарії, Польщі, Данії та Швеції у розвитку стартапів, дізналися про участі в інноваційній екосистемі ЄС та як вони можуть до неї долучитися.

Реалізація Осінньої школи дала змогу налагодили співпрацю з іншими проектами ЄС в Україні: DISCO та EIT Jumpstarter. Результати і можливості цих проектів були представлені учасникам Осінньої школи.

Якщо вас цікавить подальша участь в проекті, реєструйтеся за посиланням на участь у тренінгах з розвитку стартапів та Весняній школі EUSLink.

Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink Підсумки Осінньої школи проекту EUSLink