Першокурсники Львівської політехніки від 17 жовтня повертаються до аудиторного навчання

Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Студенти та аспіранти Львівської політехніки від 17 жовтня повертаються до формату навчання, яким розпочався навчальний рік.

― Для першокурсників (бакалаврського рівня) лекції, практичні й лабораторні заняття проходитимуть в очному форматі в аудиторіях навчальних корпусів. Для магістрів першого курсу навчання продовжиться у змішаному форматі: лекційні заняття відбуватимуться дистанційно, практичні та лабораторні заняття проходитимуть в очному форматі. Така ж ситуація в аспірантів першого курсу, ― пояснив проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак.

У разі повітряної тривоги студенти переходитимуть в укриття у супроводі викладачів. Після скасування сигналу «Повітряна тривога» студенти повинні повернутися до аудиторій навчальних корпусів університету та продовжити заняття за розкладом. Якщо перервана пара вже завершилася, всі матеріали, лекційний матеріал, презентації студенти зможуть отримати через Віртуальне навчальне середовище. За потреби викладач додатково проконсультує студентів на наступному занятті.

Нагадуємо, такий формат навчання встановлений відповідно до наказу «Про проведення навчальних занять здобувачів вищої освіти першого курсу в осінньому семестрі 2022/23 н.р.» прийняли у Львівській політехніці на виконання розпоряджень МОН України № 1/7035-22 від 27.06.2022 р. «Про підготовку до початку та особливості організації освітнього процесу в 2022/23 навчальному році» та № 1/8462-22 від 26.07.2022 р. «Про оптимізацію виконання заходів з підготовки закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону з умовах воєнного стану».