Партнер Львівської політехніки – компанія Web2Learn – ініціювала збір коштів на відновлення гуртожитків університету

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

«Підтримайте краудфандингову ініціативу, щоб допомогти відбудувати та відновити студентські гуртожитки Львівської політехніки, зруйновані ракетним обстрілом 6 липня 2023 року». Таке звернення поширила на своїй сторінці грецька компанія Web2Learn – партнер нашого університету у спільних проєктах Agile і Welcome, що отримали підтримку програми Erasmus+.

– Ці спільні проєкти ми реалізовуємо з грудня 2022 року, однак зрозуміло, що комунікуємо з компанією уже кілька років, позаяк вона є партнером наших партнерів в інших проєктах. Теперішні проєкти – Agile та Welcome – спрямовані на допомогу постраждалим від війни в Україні, однак хочу наголосити, що їх реалізовують не лише в Україні, а й у тих європейських країнах, де опинилися українці, постраждалі від війни. Agile орієнтований на запровадження різних освітніх програм для дорослих внутрішньо переміщених чи біженців, а Welcome – для школярів. Щобільше, вже маємо перші результати спільної праці: у межах Agile – опитування дорослих про те, як вимушене внутрішнє переміщення чи біженство позначилося на здобутті університетської освіти, а в межах Welcome – опитування педагогів, які працюють з такими категоріями дітей як в Україні, так і за кордоном. Наступним кроком буде напрацювання різних освітніх матеріалів, спрямованих на ці цільові аудиторії, – розповідає проректор із науково-педагогічної роботи та інформатизації Львівської політехніки Павло Жежнич.

Дізнавшись про те, що від російської збройної атаки 6 липня 2023 року постраждали гуртожитки Львівської політехніки й університет оголосив збір коштів на їхнє відновлення, компанія Web2Learn ініціювала окрему кампанію зі збору коштів на відновлення гуртожитків Львівської політехніки.

Ми щиро вдячні нашим партнерам за такий жест підтримки й готовності допомогти відновити будівлі гуртожитків, що суттєво пошкоджені як зовні, так і всередині.