Осередок Ліги студентів Асоціації правників України при Львівській політехніці організував два вебінари

Осередок Ліги студентів АПУ при Львівській політехніці
вебінар про медичне право та ековебінар

Осередок Ліги студентів Асоціації правників України при Національному університеті «Львівська політехніка» організував вебінар про медичне право та ековебінар.

Зокрема, відбулась онлайн-лекція разом з Іриною Сенютою на тему «Медичне право VS Covid-19». Пані Ірина розповіла про організацію та якість надання медичної допомоги, а також про стандарти у сфері охорони здоров’я. Значну увагу лекторка приділила особистим немайновим правам, зокрема праву на таємницю про стан здоров’я, праву на вільний вибір лікаря, праву на відмову від медичної допомоги та ін.

Також пані Ірина роз’яснила важливість інформаційних взаємовідносин у сфері медичного права та зазначила п’ять основних складових медичної допомоги. Обговорили й обмеження щодо надання медичної допомоги під час карантину.

На ековебінарі «Заесоfriend’ись з Лігою!» спікеркою виступила Діана Попфалуші, яка розповіла про екозвички, які можна здобути під час карантину.

Також Микола Рябика розповів, від чого залежить зміна клімату, як ми впливаємо на всі процеси та як можемо допомогти планеті. Зокрема говорили про мітигацію, адаптацію і дізнались, як раціонально використовувати дощову воду.

Опісля слухачі мали нагоду поставити запитання.

вебінар про медичне право та ековебінар вебінар про медичне право та ековебінар