Норвезький викладач Крістіан Віг почав вести курс про стартапи для студентів Львівської політехніки

Львівський ІТ Кластер
Крістіан Віг

Крістіан Віг, новий викладач з Осло (Норвегія), почав вести курс про стартапи у Національному університеті «Львівська політехніка». Курс триватиме до кінця семестру 2023 року. Всі лекції відбуватимуться онлайн.

З ініціативи IT-компанії Vector Software студенти матимуть можливість поринути у світ стартапів. Маючи великий досвід у бізнес-моделях, технологіях і стартап-екосистемах, Крістіан готовий вчинити значний вплив на академічну спільноту під час своєї роботи. Ця співпраця свідчить про прагнення Університету надавати студентам доступ до передового досвіду та перспектив реального світу.

Крістіан Віг, наставник та інвестор, частина команди Vector Software, спеціалізується на поєднанні бізнес-моделей і технологій, має особливий інтерес до B2B, edtech, корпоративного навчання та розвитку. Як ментор і бізнес-експерт Крістіан активно працює в різних екосистемах стартапів, що спеціалізуються на програмному забезпеченні для ринку B2B. Свої знання він отримав під час роботи консультантом та завдяки досвіду попередніх стартапів, зокрема, пов’язаних з формуванням та вдосконаленням бізнес-моделей.

Лекції Крістіана Віга – це поєднання реальних ідей, тематичних досліджень та інноваційних стратегій. Завдяки своїй різнобічній освіті він має унікальне бачення бізнесу та практичний досвід, що ідеально узгоджується із прагненням Львівської політехніки надавати студентам цілісну освіту, яка долає розрив між теорією та практичним застосуванням: онлайн-лекції, майстер-класи, модулі.

Курс про стартапи складається з таких тем:

  • основи формування стартапу;
  • розробка та перегляд початкових бізнес-моделей студентів;
  • за межами відповідності «Проблема/Рішення» – більш просунутий розвиток стартапу.

Цільовою аудиторією цього курсу є студенти, яким бракує практичного досвіду у сфері стартапів. Тепер вони зможуть отримати цінні знання від Крістіана, що надасть студентам практичне розуміння бізнесу та його розвитку.

Крістіан Віг із нетерпінням прагне поділитися досвідом та знаннями з майбутніми власниками великих, успішних компаній України!