У Національному університеті «Львівська політехніка» відбулися П’яті Наукові фестини

Наталія ПАВЛИШИН, Тижневик «Аудиторія»
виступ ректора

19 квітня 2019 року в Національному університеті «Львівська політехніка» вже вп’яте відбулися Наукові фестини.

– Щороку стараємося зробити програму Наукових фестин насиченою найрізноманітнішими заходами, щоб нашим гостям було цікаво і вони змогли вповні відчути дух Політехніки. Адже в нашому університеті реально досягти висот не лише в навчанні та науці, а й розвивати свої спортивні та мистецькі здібності, – наголосила координатор Наукових фестин Соломія Матвій.

Цьогоріч відвідувачам представили різноманітні досягнення і цікавинки інститутів Політехніки на понад 30 локаціях. Упродовж декількох годин була можливість відкрити для себе один із найстаріших університетів України з різних сторін, зокрема через екскурсію найпривабливішими куточками Політехніки та найінноваційнішими лабораторіями від провідних світових компаній. А також ознайомитись із практичними науковими напрацюваннями – від фармацевтики та косметології, програмного забезпечення до мобільних роботів і роботів-маніпуляторів. Це все можна було не лише оглянути, а й випробувати.

Також відвідувачі послухали фахові поради під час тренінгів «Розвиток креативності: вчимося шукати ідеї» та «Успіх можна спланувати».

Не менш насиченою вдалася й розважальна програма: шоу екстремалів, квест і цікаві тести, вистава «Тричі мені являлася любов» від Народного театру-студії «Хочу», а також конкурс малюнків на асфальті, розписування медових коржики, майстер-класи з писанкарства, реставрації кам’яних виробів та багато іншого.

Більше про Наукові фестини

на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах на фестинах