Науковець кафедри ПФН взяв участь у симпозіумі щодо екологічних інновацій у Польщі

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото із симпозіуму

26–27 травня поблизу Варшави (Польща) проходив VI Науковий симпозіум «ПроЕнерго – можливості і перспективи екологічних інновацій. Екорозвиток і енергетична самодостатність» ( VI Sympozjum Naukowe «Proenergo – Możliwości I Horyzonty Ekoinnowacyjności» pt. «Ekorozwój I Samowystarczalność Energetyczna»).

Тут зустрілися представники фінансового сектору, науки, промисловості, охорони навколишнього середовища та органів місцевого самоврядування. Непрямою метою Симпозіуму є створення постійної платформи для налагодження міжгалузевої співпраці, а також успішного впровадження нових, екоінноваційних концепцій.

Кафедру прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки на івенті представляв доцент Зеновій Когут. Тема його доповіді – Urządzenia OZE w samowystarczalnych klastrach («Засоби ВДЕ в самодостатніх кластерах»). Перспективи розвитку відновлюваних джерел енергії сьогодні є важливим питанням як для екології, так і для безпеки.

Зеновій Олександрович розвиває актуальні теми сьогодення. Обмін досвідом та спільна праця із закордонними науковцями – це вагомий внесок у розвиток нашої науки.

Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму Фото із симпозіуму