На Вченій раді Університету відзначили викладачів і студентів Інституту економіки і менеджменту

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
На Вченій раді

25 квітня 2017 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося чергове засідання Вченої ради, на якому було розглянуто низку питань функціонування і подальшого розвитку Університету.

На початку засідання відзначено викладачів та студентів, які за останній період отримали різноманітні здобутки. Свої нагоди та відзнаки отримали також викладачі і студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності. Так, присутній на засіданні Вченої ради заступник начальника Львівської митниці ДФС України Андрій Тодощук вручив подяки Львівської митниці ДФС студентці-магістру кафедри ЗМД Ользі Денисюк та студентці-бакалавру Анні Федоровій за активну участь у двосторонній співпраці між Львівською митницею ДФС та Національним університетом «Львівська політехніка», участь у спільних науково-практичних заходах, а також розроблення інформаційних матеріалів у сфері митного законодавства. Студентки кафедри ЗМД, зокрема, є авторами низки інформаційних матеріалів щодо попередження порушень митного законодавства, які будуть розміщені у різних підрозділах митниці, в т.ч. у пунктах пропуску на Державному кордоні України.

Грамоту від Львівської митниці ДФС за активний внесок у розвиток двосторонньої співпраці між Львівською митницею ДФС та Національним університетом «Львівська політехніка», проведення спільних науково-практичних заходів, а також підготовку висококваліфікованих кадрів для митних органів отримали ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало та перший проректор Володимир Павлиш. Грамотою Львівської митниці відзначено і директора Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту професора Олега Кузьміна. Окрім того, Андрій Тодощук вручив подяки Львівської митниці завідувачу кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності професору Ользі Мельник, завідувачу відділу докторантури та аспірантури, доценту кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Олені Мукан, а також заступнику директора ІНЕМ, доценту кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Олександру Скибінському.

Колектив кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності приєднується до вітань!

На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді На Вченій раді