На кафедрі ПМВ працює візит-професор Тереса Ева Астрамовіч-Лейк із Вармінсько-Мазурського університету

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заняття

На кафедрі політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка» з 23 жовтня 2023 року впродовж семестру успішно працює за програмою «Візит-професор» Тереса Ева Астрамовіч-Лейк (Teresa Ewa Astramowicz-Leyk) – доктор політичних наук, професорка Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині, Польща.

Професорка здійснює наукове керівництво магістерськими кваліфікаційними роботами студентів освітньої програми «Міжнародні відносини», читає лекції, залучає студентів до наукової роботи. Також вона бере участь у виконанні проєкту «Глобальне відповідальне лідерство ЄС: зміна клімату, захист навколишнього середовища та гуманітарна допомога» (EU_LEAD) за підтримки програми Еразмус+ напряму Жан Моне, запрошує відомих польських експертів на зустрічі зі студентами, є координатором міжуніверситетської співпраці від Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині з Національним університетом «Львівська політехніка», співорганізатором щорічного українсько-польського форуму.

Тереса Ева Астрамовіч-Лейк у 2021 році отримала звання Почесного професора Національного університету «Львівська політехніка».

Важливо, що професорка Астрамовіч-Лейк є практиком з міжнародних відносин, очолює комісію з міжнародної співпраці у Сейміку Вармінсько-Мазурського воєводства, де часто проходять практику наші студенти-міжнародники, які навчаються за програмою подвійних дипломів у Вармінсько-Мазурському університеті.

Щиро дякуємо шановній професорці Тересі Еві Астрамовіч-Лейк за тривалу і плідну співпрацю, допомогу українським студентам, організацію наукових стажувань для викладачів кафедри політології та міжнародних відносин!

Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття Скріншот з онлайн-заняття