На кафедрі маркетингу і логістики відбувся «День Логістики 2020» (Supply Chain Day 2020)

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Supply Chain Day 2020

16 квітня 2020 року на кафедрі маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» було проведено «День Логістики 2020» (Supply Chain Day 2020) (в рамках проєкту Еrasmus+ Jean Monnet Module «Logistics and Supply Chain Management: Dissemination of the European Experience»)

В цей день вся логістична спільнота Європи відкриває свої двері широкій громадськості для ознайомлення із різноманітністю діяльності в сфері логістики та управління ланцюгами поставок. Бізнес демонструє свої новації, навчально-наукові інститути представляють свої курси, навчальні програми, дослідницькі проєкти.

Цього року кафедра маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» запустила пілотний дослідницький проєкт «Логістика та управління ланцюгами поставок: поширення європейського досвіду».

Логістика – це провідна галузь в багатьох країнах світу, ключовий драйвер соціально-економічного розвитку, сфера, орієнтована на майбутнє. Саме тому ми залучили до нашого дослідження передусім студентську молодь. В День Логістики:

  • стартувало опитування студентів України, Польщі та Німеччини, орієнтоване на дослідження та розуміння ключових напрямків розвитку логістики в різних країнах ЄС. Результати дослідження будуть обговорені на запланованих наукових семінарах та конференціях, а також будуть доступні широкій громадськості.
  • залучено школярів 4–10 класів ознайомитися із пізнавальними відео про суть і сфери використання логістики, онлайн екскурсії на виробництво підприємств.

Команда заходу «День Логістики 2020»: д.е.н., проф. Крикавський Євген Васильович, к.е.н., доц. Чорнописька Наталія Вікторівна, к.е.н., доц. Гайванович Наталія Василівна, к.е.н., ст. викл. Довгунь Оксана Степанівна, к.е.н., доц. Леонова Софія Володимирівна, к.е.н., доц. Похильченко Олена Анатоліївна.

Детальніше про інші заходи проєкту Еrasmus+ Jean Monnet Module, читайте на сторінці заходів.

Слідкуйте за подіями у соціальних мережах: