На кафедрі ХТС обговорили освітньо-професійну програму «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів»

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото з обговорення

12 червня 2024 року робоча група науково-методичної комісії спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки презентувала й обговорила зі здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійну програму «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів» на 2024/2025 навчальний рік.

Під час засідання було заслухано та обговорено зауваження і пропозиції студентів, які завершили перший рік навчання відповідно до програми 2022 року вступу. Магістранти зазначили, що освітні послуги за цією ОПП надають на високому рівні, задовольняють їхні вимоги та потреби з огляду на перспективи подальшого працевлаштування і професійного зростання.

Науково-педагогічні працівники кафедри хімічної технології силікатів, здобувачі вищої освіти і представник роботодавців, головний технолог ТзОВ «Світ скла» Павло Бутрак, висловили пропозиції щодо вдосконалення освітньо-професійної програми 2024 року вступу.

Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення Фото з обговорення