На кафедрі ЕПІ відбулася міжнародна конференція молодих учених щодо розвитку бізнесу в умовах економічних збурень

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Фото з конференції

28–29 березня 2024 року на кафедрі економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» відбулася V Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнесу в умовах економічних збурень».

Відкрив конференцію завідувач кафедри ЕПІ Орест Колещук, який у своїй промові подякував Збройним силам України за можливість проведення заходу, а також наголосив на важливості продовження наукової роботи в умовах війни та на актуальності проблематики цьогорічної конференції, побажав усім учасникам плідної роботи і швидкої перемоги у війні з агресором.

З вітальними словами до учасників конференції звернулися:

  • Володимир Жежуха – заступник директора Навчально-наукового Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», канд. екон. наук, доцент;
  • Вікторія Чобіток – завідувачка кафедри маркетингу та торговельного підприємництва Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, докт. екон. наук, професор;
  • Ліліана Гораль – професорка кафедри фінансів, обліку та оподаткування Інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, докт. екон. наук, професор;
  • Тетяна Цифра – доцентка кафедри економіки та менеджменту Київського національного університету будівництва та архітектури, канд. екон. наук, доцент.

Науковці поділилися власними поглядами на розвиток бізнесу в нинішніх умовах, наголошуючи на значенні інновацій та інвестицій для стабілізації і розвитку економічних систем.

Цьогоріч конференція стала справжнім центром обміну знань, подано понад 200 наукових праць представниками із 37 закладів вищої освіти, що відображають важливі та сучасні аспекти розвитку бізнесу в умовах економічної нестабільності. Учасники конференції активно обговорювали стратегії та практичні рішення щодо інноваційно-інвестиційного зростання у складних економічних умовах.

Конференція відбувалась у гібридному форматі, забезпечуючи участь багатьох відомих науковців, здобувачів вищої освіти і молодих вчених за такими напрямами:

  1. Цифрова трансформація та інновації в бізнесі;
  2. Фінансово-економічні механізми розвитку бізнесу в умовах невизначеності;
  3. Економічний розвиток регіонів: інтелект, соціум, інновації;
  4. Інноваційно-інвестиційний розвиток бізнесу: адаптація до глобальних викликів.

Організатори конференції висловлюють щиро подяку учасникам за активну участь та інтерес до обговорення важливих питань, що стоять перед сучасним бізнесом та економікою загалом. Сподіваємося, що отримані знання та ідеї стануть плідним джерелом для подальших досліджень і розвитку бізнесу в умовах економічних викликів.

Матеріали конференції будуть доступні для ознайомлення на вебсторінці кафедри ЕПІ.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Скріншот з онлайн-конференції Фото з конференції