На кафедрі електронної інженерії ІТРЕ за підтримки швейцарських партнерів Hilfswerk Ukraine комп’ютеризували дві лабораторії

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Обладнання від Hilfswerk Ukraine

Дві комп’ютерні лабораторії відкрили нещодавно на кафедрі електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки. Це вдалося зробити завдяки підтримці швейцарської неприбуткової асоціації Hilfswerk Ukraine.

― Наші швейцарські партнери підтримують різноманітні волонтерські ініціативи у Львівській політехніці від початку повномасштабної війни. Через наш Центр збору гуманітарної допомоги асоціація Hilfswerk Ukraine передала комп’ютерне обладнання, яке надала державна школа бакалаврату кантону Цуг Швейцарії (Institut Montana Zugerberg). Ми отримали 20 комплектів стаціонарних комп’ютерів. Завдяки цьому вдалося доукомплектувати електронні мікроскопи, які раніше надали польські партнери, зокрема ректор Гірничо-металургійної академії імені Станіслава Сташиця в Кракові Єжи Ліс, доценти Даріуш Сало та Даріуш Чіхоня, ― розповів співголова Центр збору гуманітарної допомоги Львівської політехніки Юрій Малиновський.

Невдовзі Hilfswerk Ukraine передасть комп’ютерну техніку для іншої кафедри ІТРЕ. Також підтримати планують ще один з інститутів Політехніки.

Обладнання від Hilfswerk Ukraine Обладнання від Hilfswerk Ukraine Обладнання від Hilfswerk Ukraine Обладнання від Hilfswerk Ukraine Обладнання від Hilfswerk Ukraine Обладнання від Hilfswerk Ukraine