На кафедрі економіки підприємства та інвестицій ІНЕМ відбулася зустріч зі стейкхолдерами ОНП «Економіка»

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

На кафедрі економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч зі стейкхолдерами освітньо-наукової програми «Економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка», на якій обговорили актуальні вимоги ринку праці до фахівців у сфері економіки та представили проєкт ОНП «Економіка» на 2022 рік.

Учасниками зустрічі були:

  • представники роботодавців: Валентина Гришко – к.е.н., директор ТзОВ «ВАМИР-ГАЛ», учасник робочої групи з розроблення ОНП; Олена Глинка – регіональний представник з приватного банкінгу Західноукраїнської регіональної дирекції ОТР банку;
  • здобувачі ОНП «Економіка»: Віталій Потапенко, Марта Бохонко, Тетяна Войтенко, Оксана Лесюк, Олег Пастушенко, Микола Кособуцький, Олександр Когутяк, Інеса Пашко, Борис Габріель;
  • викладачі кафедри ЕПІ: гарант освітньо-наукової програми, доцент Надія Селюченко; завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій, професор Василь Козик; професор кафедри Орест Колещук; доцент кафедри Оксана Мусійовська; доцент кафедри Тетяна Петрушка; старший викладач кафедри Ольга Мищишин.

Валентина Гришко високо оцінила рівень підготовки здобувачів ОНП «Економіка» та рекомендувала удосконалювати змістовне наповнення дисциплін, а також використовувати нові напрями співпраці з бізнес-структурами у реалізації практичної підготовки майбутніх фахівців.

Олена Глинка наголосила на необхідності акцентування більшої уваги на формуванні у студентів навичок міжособистісної взаємодії та поведінки у команді, а також стимулювання їхнього саморозвитку.

Студенти Віталій Потапенко, Марта Бохонко, Тетяна Войтенко та Оксана Лесюк поділилися власним баченням щодо освітніх компонент ОНП та їхнього змісту. Вони висловили рекомендації щодо посилення практичної складової окремих освітніх компонент, формування досвіду практичної роботи у межах майстер-класів із провідними роботодавцями, а також наголосили на необхідності вдосконалення навичок професійного володіння іноземною мовою.

Підбиваючи підсумки зустрічі, завідувач кафедри економіки підприємства та інвестицій Василь Козик наголосив на доцільності проведення таких заходів на регулярній основі, а відповідно – на необхідності формування плану подальшої взаємодії з провідними роботодавцями.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі