На Дні відкритих дверей кафедри САП презентували програму менторства і тьюторства для першокурсників

Кафедра систем автоматизованого проєктування Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-презентації

У рамках Дня відкритих дверей кафедри систем автоматизованого проєктування Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки 29 березня відбулася презентація програми менторства та тьюторства, яка є частиною стратегічного плану розвитку Університет у.

Під час презентації учасники дізналися:

  • що таке менторство і тьюторство;
  • хто є в програмі менторства/тьюторства;
  • про тьюторство для студентів-першокурсників;
  • про переваги участі в програмі.

Завдяки презентації потенційні абітурієнти дізналися про програму тьюторства для першокурсників, яка допомагає студентам-новачкам плавно влитися в університетське життя, пропонуючи академічну підтримку, соціальну інтеграцію та особистісне зростання. Вона допомагає адаптуватися до нового академічного середовища, розвинути навчальні навички та покращити академічну успішність, знижуючи стрес і тривогу.

Цільовою аудиторією програми є студенти-першокурсники, які потребують підтримки в адаптації до нового освітнього середовища, розумінні академічних очікувань та управлінні навчанням. Тьюторська програма передбачає організаційну, інформаційну та психологічну підтримку, сприяння розвитку вміння вчитися, соціалізації та самостійності в новому освітньому середовищі.

Для пришвидшення адаптації студентів та покращення їхнього навчального досвіду пропонують різноманітні форми роботи, включаючи індивідуальні консультації та групові заходи.

Кафедра САП дякує всім, хто відвідав презентацію, та вірить, що програма менторства і тьюторства стане цінним ресурсом для наших студентів і допоможе їм досягти успіху у навчанні!

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації
Приєднані файли