Mini-MBA: завершився перший етап проєкту ONLY, який реалізовують львівські політехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото із заходу програми

Завершився перший етап проєкту ONLY (Open a New Leader in Yourself) – освітньої програми з метою допомогти учасникам розвивати лідерство та інновації в українських вишах. Її першою частиною є mini-MBA з українськими та міжнародними лекторами.

Учасниці долучилися до 8 онлайн-зустрічей із 6 лекторами, де мали змогу обговорити різні аспекти розвитку та роботи українських закладів вищої освіти.

  • Спільно з Оленою Чорною на двох зустрічах розбирали тему саморефлексії та емоційного менеджменту.
  • Любомир Мацех-Український модерував дві зустрічі – про стратегічну візію розвитку закладу освіти і про лідерство.
  • Павло Шеремета провів дискусію на тему «Стратегія розвитку ЗВО: сучасні реалії».
  • Віра Пустовіт опрацювала тему персонального бренду.
  • Спільно з Яриною Ключковською учасниці обговорили значення стратегічних комунікацій.
  • Олена Степаненко розглянула різні конфліктні ситуації, що виникають у колективах.

«8 тижнів, щосереди, учасниці долучалися до зустрічей, які тривали дві години, а зазвичай і більше, адже тематики покривали різні сфери життя успішної лідерки закладу освіти. За цей час учасниці не тільки навчалися, а й гуртувалися та разом, у командах, обговорювали проєкти, проблеми, ділилися досвідом і порадами у тому чи іншому питанні. Це є дуже важливо, адже головна мета проєкту – створити спільноту лідерок, що змінюватимуть та підтримуватимуть зміни у розвитку закладів вищої освіти в Україні», – розповів очільник Tech StartUp School Львівської політехніки Назар Подольчак.

Далі учасниці доєднуватимуться до менторських сесій від українських та британських експертів. У фіналі відбудеться презентація проєктів, і три учасниці матимуть змогу пройти безоплатне стажування в університетах Великої Британії.

Проєкт реалізують Kingston University, Національний університет «Львівська політехніка» і Tech StartUp School за підтримки British Council Ukraine в рамках програми Going Global Partnerships Gender Equality Partnerships.

Докладніше – на сторінці Tech StartUp School у соцмережі Фейсбук.