Магістерська програма «Облік і оподаткування» кафедри обліку та аналізу ІНЕМ отримала акредитацію АССА

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У серпні 2023 року магістерська програма 071 «Облік і оподаткування» кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки отримала акредитацію Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (АССА). Це найбільша міжнародна організація, що об’єднує спеціалістів у сфері бухгалтерського обліку та фінансів, її кваліфікація є однією з найпрестижніших, яку цінують роботодавці усього світу.

Для студентів-магістрів кафедри 2023 року вступу акредитація набуває чинності з отриманням диплому магістра (01.01.2025). Отримана акредитація (exemption accreditation) передбачає автоматичне зарахування випускникам чотирьох модулів АССА – «Бізнес і технології», «Управлінський облік», «Фінансовий облік», «Корпоративне та господарське право».

Акредитація магістерської програми «Облік і оподаткування» має велике значення для кафедри обліку та аналізу та Інституту економіки і менеджменту загалом за такими ключовими критеріями:

  • міжнародне визнання;
  • привабливість для студентів;
  • зв’язок з працедавцями;
  • адаптація до вимог ринку;
  • посилення репутації;
  • підвищення якості навчання.

Загалом, отримання акредитації від ACCA для магістерської програми «Облік та оподаткування» дасть змогу кафедрі зміцнити свою позицію на ринку освітніх послуг та забезпечити випускників якісною освітою, визнаною на міжнародному рівні.

Докладніше – на сторінці кафедри обліку та аналізу у соцмережі Фейсбук.