Львівська політехніка підписала меморандум про реалізацію пілотних навчальних програм

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

Йдеться про пілотні навчальні програми, що діятимуть у межах Інноваційного простору Smart Space. Завдяки проєкту молодь отримає доступ до освітніх, культурних послуг європейського рівня, розкриє свій творчий потенціал, креативне мислення, набуде бізнес-навичок, зможе реалізувати власні ідеї й матиме менторську підтримку впродовж усього періоду навчання. У документі зазначені програми Junіor MBA, Idea, Leader.

Завдяки програмі Junіor MBA молодь 15–22 років зможе поліпшити своє креативне мислення, проаналізувати складні процеси та підводні камені різних сфер життя, набути нових навичок важливих професій і знайти однодумців. Ця програма працюватиме у форматі річного курсу й об’єднуватиме бізнес-тематику та вивчення IT-спеціальностей, що стане для молоді шансом створити власний стартап-проєкт під керівництвом менторів, опанувати основи лідерства, ораторської майстерності, маркетинг, PR-менеджмент, роботу в команді та інші soft-skills від досвідчених учителів та успішних IT-фахівців.

До проєкту Idea зможуть долучатися учасники 10–20-річного віку. У його межах для школярів і студентів закладів ПТО передбачені різнопланові курси, що допоможуть розвинути креативне мислення, зрозуміти складні процеси в різних сферах життя й освоїти нові навички важливих професій.

Проєкт Leader призначений для школярів і спрямований на виховання молодої, прогресивної регіональної еліти, націленої успішно реформувати країну, зважаючи на нагальні потреби сьогодення. Він передбачає поширення справжніх загальнолюдських цінностей, реалізацію особистісного потенціалу, формування соціальної креативності, готовності та здатності брати на себе відповідальність.

З учасниками працюватимуть найкращі й найдосвідченіші викладачі-практики. Проєкт буде реалізований за підтримки Львівської політехніки, Управління молоді та спорту ЛОВА, міського управління освіти, Управління молодіжної політики Департаменту розвитку Львівської міської ради. Партнери проєкту – ІТ-компанії: Sigma Software, ELEKS Software, Soft Serve.

Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму Фото з підписання меморандуму