Конкурси Програми Європейського Союзу Еразмус+ на 2021–2027 роки: корисні матеріали

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
Заставка до матеріалу

25 березня 2021 року Європейська Комісія офіційно оголосила про відкриття нової Програми Європейського Союзу Еразмус+ на 2021–2027 роки.

Завдяки бюджету понад 26 мільярдів євро оновлена Програма буде не лише міжнародною, але й більш інклюзивною, цифровою та екологічною!

Мета Програми ЄС Еразмус+ – підтримка освітнього, професійного та особистого розвитку громадян ЄС і поза його межами у сфері освіти, молоді та спорту задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності й активного громадянства.

Ключові пріоритети спрямовані на розвиток якості в освіті та підготовці, питань інклюзивності та гендерної рівності, зелених та цифрових трансформації, підготовки вчителів, вищої освіти та підтримку геополітичного виміру. Крім цього, Еразмус+ на 2021–2027 роки продовжує підтримувати викладання, навчання та проведення досліджень з питань європейської інтеграції, зокрема щодо майбутніх викликів та можливостей Європейського Союзу в межах напряму Жан Моне.

Нові флагманські ініціативи, такі як Європейські університети, Академії вчителів Еразмус, Центри досконалості у сфері професійної (професійно-технічної) освіти та ВідкривайЄС, теж стали частиною Програми Еразмус+.

Національний Еразмус+ офіс в Україні запрошує користуватись корисними ресурсами та контактувати з командою офісу для безкоштовних консультацій.

Корисні матеріали – на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні.