Конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс» від Lviv Tеch StartUp School

Lviv Tech StartUp School
Lviv Tech StartUp School

Що таке Clickers?

Clickers – це система реагування студентів на викладений матеріал. За допомогою радіочастотних сигналів інструктори можуть оцінити рівень розуміння викладеного матеріалу і створити інтерактивний досвід навчання. Студенти, зі свого боку, можуть взаємодіяти із лектором завдяки можливості задати питання, а також виділити незрозумілий контент.

Фактично система Clickers надає миттєвий зворотний зв’язок від студента до викладача, дає змогу адаптувати лекції до потреб молоді.

Як це працює?

Під час заняття використовують пульти-клікери для запису відповідей студентів. У підсумку відбувається збір та аналіз отриманих даних, що дає змогу зрозуміти зацікавленість аудиторії, доступність матеріалу, можливість чи неможливість подальшого руху вперед.

Національний університет «Львівська політехніка» завжди прагне йти у ногу з часом, оскільки є одним із найкращих технічних вищих навчальних закладів Східної Європи. Систему, яку створять студенти, вже найближчим часом буде прийнято до використання. Отож, кожен студент отримає можливість власноруч змінити систему викладання та зробити її більш комфортною та гнучкою.

Lviv Tеch StartUp School як платформа для реалізації інноваційних ідей ініціює конкурс на розробку мобільного застосунка «Клікерс», що зможе підняти комунікацію між викладачем та студентом на принципово новий рівень.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном (032) 258-24-13 або на сторінку Школи у Facebook.