Компанія Infineon Technologies запрошує студентів Університету на Осінній хакатон у Львові

Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки
Заставка заходу

Компанія Infineon Technologies запрошує студентів Національного університету «Львівська політехніка» на Осінній хакатон у Львові. Це шанс продемонструвати свої навички програмування, ознайомитися з передовими технологіями та виграти призи.

Infineon Technologies – давній партнер Львівської політехніки, багаторічний учасник Ярмарків кар’єри та інших кар’єрних заходів для студентів Університету. На кафедрі теоретичної радіотехніки та радіовимірювання Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки успішно функціонує навчальна лабораторія, обладнана компанією.

Діяльність Infineon пов’язана з автомобільною та промисловою електронікою, комунікаційними та інформаційними технологіями, IoT, сенсорними технологіями та безпекою. Асортимент продукції містить стандартні компоненти, програмне забезпечення, індивідуальні рішення для пристроїв і систем, а також спеціальні компоненти для цифрових, аналогових і змішаних сигналів.

Тож команда Infineon Technologies з нетерпінням чекає на зустріч з учасники хакатону 21 та 22 листопада 2024 року в своєму львівському офісі (вулиця Луганська, 20).

Подати заявку можна до 27 жовтня.