Команда Проєктного офісу провела вебінар «Грантові можливості для політехніків у галузі екології»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

У рамках інформаційного проєкту «Політехніка екологічна», спрямованого на популяризацію та формування екологічної культури серед викладачів, студентів і працівників Львівської політехніки, команда Проєктного офісу Університету провела вебінар «Грантові можливості для політехніків у галузі екології».

Під час заходу поспілкувались про особливості генерування еко-ідей, екоінновацій, екостартапів, пошук конкурсів, вітчизняні й міжнародні грантові програми та їхні можливості для політехніків.

Також своїм досвідом та історіями успіху у сфері екології поділилися виконавці проєктів-переможців програми Європейського Союзу Еразмус+ КА2 CLIMAN (ClimateManagementClimateChangePrevention) та CLIMED (Erasmus+ ClimEd Project) Мирослав Мальований, завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола, та Іван Тимчук, доцент цієї ж кафедри, керівник Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Львівської політехніки.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару