Колектив проєкту E-Marketing долучився до організування та проведення активностей у рамках щорічного ЕКОвікенду

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Творчий колектив проєкту E-Marketing долучився до організування та проведення активностей в рамках щорічного заходу «ЕКОвікенд» у Національному університеті «Львівська політехніка».

З 30 жовтня по 10 листопада 2023 року під час щорічного заходу «ЕКОвікенд» у Національному університеті «Львівська політехніка» творчий колектив проєкту E-Marketing у рамках реалізації проєкту «Поширення практик ЄС через Е-маркетинг, свідоме споживання, циркулярну економіку, ефективність використання ресурсів» (E-Marketing) програми Erasmus+ напряму Jean Monnet Module долучився до організування та проведення активностей. Викладачі Оксана Довгунь, Таїсія Наконечна і Наталія Мащак розробили та популяризували рекомендації щодо свідомого споживання через соціальні мережі кафедри (Фейсбук та Інстаграм) і сайт Університету. Основною метою було підвищення обізнаності викладачів та студентів щодо ведення свідомого способу життя, дотримуючись принципів: «якість, а не кількість»; «купуйте локальне»; підтримка брендів з акцентом на стійкість; уникати зайвої упаковки; upcycle-підхід.

У межах ЕКОвікенду Наталія Мащак провеоа симуляційну гру з міжнародних кліматичних перемовин Keep Cool для студентів бакалаврського кваліфікаційного рівня вищої освіти. Метою гри було навчання студентів командного прийняття оптимальних рішень щодо мінімізації негативного впливу на довкілля, досягнення спільної мети – визначення «золотої середини» між економічним успіхом та захистом довкілля, застосування принципів ЄС, спрямованих на забезпечення екологічних потреб свого населення, раціональне використання, охорону й відтворення природних ресурсів та підтримку екологічної безпеки. Виступаючи в ролі мерів світових мегаполісів, студенти навчились будувати ефективну економіку, яка не шкодитиме довкіллю й не допустить глобального потепління на 2°C за 100 років.

Еразмус+ – це Програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності і активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти та партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу