Хмельницькі політехніки закінчили курси сучасних комп’ютерних технологій у галузі машинобудування

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
отримання сертифікату

На відділенні інженерної механіки Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» 44 студенти пройшли навчання та отримали сертифікати про проходження курсів з сучасних комп’ютерних технологій в галузі машинобудування та автоматизації конструкторських робіт.

Вручаючи сертифікати випускникам курсів, заступник директора коледжу Геннадій Федосюк сказав, що кожне сучасне підприємство вже в недалекому майбутньому не зможе обійтись без грамотного спеціаліста, який за відмінної підготовки орієнтувався б у міжнародних стандартах та міг оперативно пристосовуватись до постійних змін, використовуючи інформаційні технології. Сьогодні на ринку праці найбільш цінують професіоналів, які здатні виконувати завдання будь-якої складності та навчені використовувати знання суміжних спеціальностей.

Відділення інженерної механіки коледжу цілеспрямовано реалізовує курс на інтенсифікацію процесу підготовки спеціалістів напряму інженерної механіки за рахунок активного і масового впровадження комп’ютерної техніки та освоєння комп’ютерних технологій проектування на усіх етапах навчального процесу.