Колишній технічний директор компанії «Motorola» Керол Бейлі прочитав лекцію у Технічному коледжі Університету

Технічний коледж Львівської політехніки
Зустріч із Керолом Бейлі

5 жовтня 2017 року у Технічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч студентів та працівників із колишнім технічним директором компанії «Motorola» Керолом Бейлі, який прочитав лекцію на тему «Як стати успішним?».

Лекція складалась з аналізу та обговорення чотирьох складових успіху.

  1. Прийміть рішення і проявіть наполегливість:
    – Я прийняв рішення стати інженером. Тому щодня після школи йшов до бібліотеки. Почав зустрічатися з інженерами, і вони давали мені свої книжки. А математику вивчав набагато вперед.
  2. Розвивайте свої навики:
    – Я розвивав у собі багато навиків, навіть не знаючи про це. Наприклад, коли один працівник аеропорту дізнався про мій намір, то запропонував приходити в аеропорт і працювати на його літаках. Однак застеріг: «Я не буду тобі платити, але ти багато дізнаєшся потрібного». І я погодився. Все, що робив у житті, намагався робити найкраще. Кожен із вас має дивовижні можливості розвивати свої навики саме зараз.
  3. Будуйте свій характер:
    – Щоб стати людиною, якій можна довіряти в усьому, треба працювати над своїм характером. Насамперед перестати говорити неправду, тобто не брехати за жодних обставин. Коли вже не можеш сказати правду – не кажи нічого, помовч, адже інколи достатньо просто закрити рот на замок… Треба ставати сильним у характері, аби нам довіряли будь-що. Бути не тільки правдивим, але й добрим, людиною мислення, відповідальним.
  4. Любіть Бога і людей:
    – Це впливатиме на всі ваші рішення. Мало лише ходити до церкви і бути релігійним. Мусите любити Бога, адже тільки тоді нікому не нашкодите. І любити інших, як самого себе, щоб могти допомогти їм. Звісно, є люди, які не люблять себе, наприклад, наркомани, алкоголіки чи злодії. Але… Що більшій кількості людей допоможемо, то будемо успішніші. Неправильно думати: у цій професії можу зробити багато. Правильно – у цій професії я змінюватиму світ на краще.

– Отож, незалежно від того, в якій країні живете, прийміть рішення, розвивайте свої навики, характер і живіть «золотим» правилом любові, – підсумував лекцію Керол Бейлі.

Зустріч із Керолом Бейлі Зустріч із Керолом Бейлі Зустріч із Керолом Бейлі