Кафедра педагогіки та інноваційної освіти провела міжнародний семінар щодо використання методу TeLSAC

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-семінару

8 червня 2022 року кафедра педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» разом із Науковим інститутом психології освіти та виховання (I.S.P.E.F., м. Рим, Італія) та Європейським центром освіти (E.C.E., м. Рим, Італія) провели Міжнародний науково-практичний семінар «Використання методу TeLSAC як засобу реалізації роботи в групі за допомогою ІКТ у Європейському та вітчизняному просторах вищої освіти (EHEA)».

Науковий комітет заходу складався із представників вищої школи п’яти країн: України, Італії, Іспанії, Румунії та Швеції.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася Тетяна Горохівська – д.пед.н., професорка, завідувачка кафедри педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки.

Координаторка I.S.P.E.F. в Україні Олександра Якимець, докторка філософії з психології, дослідниця і викладачка, поділилася практичним дослідом реалізації теоретичних положень методу TeLSAC, який розроблений доктором наук, професором психології Фаустом Презутті для покращення освітнього процесу під час війни в умовах інтеграції України до Європейського простору вищої освіти (EHEA).

Координатор Угоди про співпрацю між I.S.P.E.F. та Львівською політехнікою, д.пед.н., доцент Олександр Ієвлєв розповів про досвід п’ятирічної плідної практичної співпраці між науково-педагогічними і педагогічними працівниками України та Італії на кафедрі педагогіки та інноваційної освіти Інституту права, психології та інноваційної освіти, а також про перспективи подальшої роботи.

Учасники семінару з різних областей України та країн Європейського Союзу взяли активну участь в обговоренні запропонованих підходів та шляхів їхнього практичного впровадження.

Інформаційне супроводження семінару здійснював к.пед.н., с.н.с., доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки Олег Стечкевич.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару