Кафедра міжнародної інформації ІМФН провела два вебінари для учнів: про медіацію та про соціальні мережі

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Підтримуючи традицію Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Університету, зокрема профорієнтаційної співпраці Львівської політехніки зі школами, 18 та 21 травня 2021 року кафедра міжнародної інформації Національного університету «Львівська політехніка» організувала для учнів Львівщини два вебінари на тему «Шкільна медіація: мирний спосіб вирішувати конфлікти» та «Як застосовувати соціальні мережі у повсякденному житті».

У межах першого вебінару спікер Марія Павлюх, асистентка кафедри міжнародної інформації, ознайомила присутніх із явищем медіації як досудовою практикою та альтернативним розв’язанням конфліктів, що стає дедалі популярним у всіх сферах життя.

Під час другого вебінару учні дізналися про предмет «Соціальні медіаплатформи», види інтернет-спілкування, про види інтернет-спілкування, інтернет-рекламу. Важливою темою вебінару став нетикет (етикет у інтернеті), якого слід дотримуватися, й адикція (інтернет-залежність у молодих людей). У практичній частині вебінару викладачка дала кілька дієвих порад: як розпочати власні проєкти та власну справу; що таке бренд та брендинг; як робити планування і як писати власний блог.