Кафедра ХТС запрошує до обговорення ОПП «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів» для магістрів

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Кафедра хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» запрошує всіх зацікавлених осіб (здобувачів вищої освіти, випускників, роботодавців, представників академічної спільноти й інших) взяти участь в обговоренні проєкту освітньо-професійної програми «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

З проєктом ОПП «Хімічні технології тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів» з підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти можна ознайомитися на вебсторінці Про освітні програми: Другий (магістерський) рівень вищої освіти, галузь знань 16 «Хімічна та біоінженерія (Хімічна інженерія та біоінженерія)», назва спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» (файл Проєкт ОПП-2025) або у доданому файлі.

Свої пропозиції, відгуки, рецензії та зауваження щодо змісту, форм і методів навчання за цією освітньо-професійною програмою прохання у місячний термін (до 30 жовтня 2024 року) викласти в онлайн-формі.

Свої пропозиції, побажання, зауваження щодо якості та змісту ОПП можна надсилати на адресу:

Національний університет «Львівська політехніка», кафедра хімічної технології силікатів, пл. Святого Юра, 9, ІХ навчальний корпус, кім. 114, м. Львів, Львівська обл., 79013;

e-mail: khts.dept@lpnu.ua.