«Інтернет речей» у Львівській політехніці – унікальна програма, в якій оновлено понад 70% предметів

Програма «Інтернет речей» у Львівській політехніці
Інфографіка щодо програми «Інтернет речей»

Програма «Інтернет речей» у Львівській політехніці – перша програма, яка була розроблена під егідою Львівського ІТ Кластеру спільно з Національним університетом «Львівська політехніка».

Завдяки плідній співпраці кафедри комп’ютеризованих систем автоматики Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки, яку очолює доктор технічних наук, професор Адріан Наконечний, спільно з найкращими фахівцями ІТ-компаній вдалось створити унікальну програму, в якій оновлено понад 70% предметів з урахуванням досвіду провідних світових технічних вищих навчальних закладів.

– Хочу щиро подякувати викладачам Львівської політехніки та працівникам ІТ-сфери за добре продуману, цікаву, сучасну програму. Студенти мають можливість не тільки здобувати теоретичні знання, але вже з перших днів знайомляться на практиці з майбутньою професією, працюють у команді, створюють проекти. Я насправді рада, що мій син обрав цю спеціальність, вивчає дійсно корисні предмети і має цікаве студентське життя, – каже мати одного зі студентів, що навчаються на програмі «Інтернет речей» у Львівській політехніці.

Студенти І курсу беруть участь у пілотному проекті зі змішаного навчання. Викладачі кафедри комп’ютеризованих систем автоматики Уляна Дзелендзяк та Зеновій Верес застосовують новий формат від початку 2016/17 навчального року. Це стало можливим завдяки співпраці з платформою Prometheus, Львівським ІТ кластером та Іваном Примаченком. Першокурсники опановують різні алгоритмічні мови у товаристві професора Гарвардського університету Девіда Малана – слухають його знаменитий курс з основ програмування.
 

Інфографіка щодо програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці – у фотогалереї

Інфографіка щодо програми «Інтернет речей» Інфографіка щодо програми «Інтернет речей» Інфографіка щодо програми «Інтернет речей» Інфографіка щодо програми «Інтернет речей»