«Міжнародна інформація: політичні, економічні, безпекові, гуманітарні, соціальні, комунікативні, аналітичні і медійні аспекти»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Інститут міжнародних відносин

Інтернет—читання пам’яті В. П. Гондюла

«Міжнародна інформація: політичні, економічні, безпекові, гуманітарні, соціальні, комунікативні, аналітичні і медійні аспекти»

19 жовтня 2017 pоку

Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка у рамках міжнародної науково-практичної конференції «Геостратегічні пріоритети України в політичній, економічній, правовій та інформаційній сферах» проводить інтернет–читання «Міжнародна інформація: політичні, економічні, безпекові, гуманітарні, соціальні, комунікативні, аналітичні і медійні аспекти».

Мета читань: представити для наукового та експертного співтовариства, широкої громадськості та мас-медіа сучасну проблематику міжнародних інформаційних відносин, розглянути концептуальні та прикладні аспекти інноваційного інструментарію зовнішньої політики, проаналізувати перспективи розширення наукових досліджень у сфері міжнародних комунікацій.

Запрошуємо до участі науковців, фахівців з міжнародних інформаційних відносин, представників дипломатичних місій, міжурядових і неурядових організацій, аспірантів, здобувачів та мас-медіа.

Тематика інтернет–читань

  1. Сучасні тренди міжнародних інформаційних відносин;
  2. Комунікації міжнародних акторів у міжнародній взаємодії;
  3. Міжнародна інформаційна та кібербезпека у контексті інновацій інформаційних  озброєнь;
  4. Комунікативні технології у сфері міжнародних відносин і зовнішньої політики (за напрямами стратегічні комунікації, публічна дипломатія, культурна дипломатія, медіадипломатія та media relations, електронна дипломатія, соціальні медіаплатформи, іміджева дипломатія та державний брендінг, ІR–позиціонування, GR, лобі–технології, PA та аdvocacy);
  5. Медіа-аналітика та соціальні медіа-платформи як інструментарій формування громадської думки у міжнародних відносинах;

Робочі мови : українська, англійська. Участь в інтернет- читаннях безкоштовна.

Матеріали читань (лише статті) будуть опубліковані в окремому випуску фахового електронного видання з політичних наук «Міжнародні відносини».

Вимоги до публікацій: статті подаються до 19 жовтня 2017 року в електронному варіанті у форматі .doc на електронну адресу організаційного комітету (pr_department@ukr.net).

Правила оформлення статей – http://journals.iir.kiev.ua/index.php/pol_n/about/submissions#authorGuidelines

Контакти:
телефон кафедри міжнародної інформації:
(+38044) 481-45-09
e-mail: pr_department@ukr.net