i3 Engineering випускника Львівської політехніки потрапив до фіналу конкурсу найкращих стартапів Європи

За матеріалами сайту «24 канал»
Заставка до матеріалу

Львівський розробник систем розумних будинків та автоматизації i3 Engineering увійшов до шорт-листа конкурсу The Europas Awards 2022. Він став єдиним українським стартапом у категорії PropTech, який претендує на перемогу.

i3 Engineering – львівський розробник і виробник системи розумних будинків та пристроїв для автоматизації будівель. У 2022 році компанія вийшла на міжнародний ринок і нині представлена в Україні, Литві, Польщі, Словаччині, Нідерландах, Казахстані, Грузії і Єгипті. Співзасновником і виконавчим директором стартапу є український інженер та випускник Національного університету «Львівська політехніка» Павло Цюпка.

Окрім i3 Engineering, до шорт-листів в інших категоріях конкурсу потрапили ще два українські проєкти – BetterMe (HealthTech) та Headway (EdTech). Відкрите голосування тривало з 28 вересня до 11 жовтня, а переможців у всіх категоріях оголосять вже 1 листопада.

Зауважимо, що i3 Engineering раніше також увійшов до української делегації стартапів, яка 1–4 листопада представлятиме нашу державу на світовій технологічній конференції Web Summit 2022 у Лісабоні.

Докладніше – на сайті «24 канал».