Стартап випускника Львівської політехніки i3 Engineering поїде на Web Summit 2022 у Лісабон

За матеріалами сайту Root Nation
Заставка до матеріалу

19 серпня Український фонд стартапів оголосив 24 українські команди, які представлять Україну та свої інноваційні рішення на Web Summit 2022 у Лісабоні. Представниками визначено: UBOS, ReLeaf, Jiffsy, Logos, Revisior, PeopleForce, Choice31, I3 Engineering, Liki24, BannerBoo, Kycaid, SUITSME, Lookerz, MISU, Keiki, Adminix, LabsArena.com, SCOPO, Awesomic, Birb, StanPass, Trustee Plus, DeHealth Network, Dooozen.

Серед них – львівський стартап що займається розробкою і виготовленням дротових систем розумного дому i3 Engineering. Співзасновником і виконавчим директором стартапу є інженер, випускник Національного університету «Львівська політехніка» Павло Цюпка.

i3 Engineering – львівський розробник і виробник системи розумний будинок та пристроїв для автоматизації будівель, лінійка продуктів складається з 15 дротових контролерів серії Atom, які встановлюють на DIN-рейку, програмного забезпечення і мобільного застосунку. Встановлення і налаштування системи відбувається ще на етапі електромонтажних робіт. Для кожного конкретного об’єкта і побажань клієнта електрик або інтегратор підбирає необхідний контролер серії Atom, монтує його в електричний щиток і налаштовує за допомогою мобільного застосунку i3 Home.

Система i3 Engineering може автоматизувати практично всі процеси управління різними типами електричного обладнання, як, наприклад, освітлення, розетки, системи підігріву та кондиціонування, моторизовані жалюзі та штори, полив тощо.

Web Summit – найбільша технологічна конференція у світі, яка відбудеться 1–4 листопада 2022 року в Лісабоні, Португалія. Захід об’єднає керівників, засновників і провідних експертів глобальних компаній, найбільш багатообіцяючих стартапів, впливових інвесторів та провідних журналістів, сповнений нових ідей і свіжих перспектив.