«Дні Політехніки» в ліцеї № 46 імені В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46

В кінці грудня 2022 року в межах проєкту «Дні Політехніки в школі» викладачі Університету провели цикл навчально-пізнавальних занять для учнів ліцею № 46 імені В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Учні вразили своєю підготовленістю та обізнаністю в переліку компетенцій, які будуть затребувані в Україні та цілому світі у найближчому майбутньому.

Уроки відбулися в інтерактивній формі. Діти мали нагоду вільно поспілкуватися англійською мовою, обговорити цікаві аспекти хімії та біотехнологій, дізнатись про основні напрями розвитку ІТ-технологій, довідатися про базові принципи функціонування економіки та менеджменту, історію розвитку мистецтва, навчитись коректно використовувати соцмережі для розв’язання конфліктів, а також зрозуміти, яку роль у всіх галузях науки та суспільства відіграє математика.

Окремо було проведено заняття, яке дасть змогу учням якнайкраще скласти НМТ (ЗНО) з української мови.

Школярі дізналися, що сьогодні в Університеті працюють підготовчі курси, які надають можливість підвищити свій рівень знань для успішного складання НМТ і творчих конкурсів, необхідних для вступу у Львівську політехніку.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46 Фото з Днів Політехніки в ліцеї № 46