Діяльність Служби доступності до можливостей навчання «Без обмежень» під час війни

Міжнародний центр професійного партнерства «Інтеграція»
Зустріч Олесі Бік з біженцями (надання психологічної допомоги)

Служба доступності до можливостей навчання «Без обмежень», яка є структурним підрозділом Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція», зараз здійснює свою діяльність не лише в Національному університеті «Львівська політехніка» а й за його межами.

Працівники Служби доступності спільно з Ветеранською службою Львівської політехніки, громадською організацією «Нове суспільство України», Львівським центром легеневого здоров’я, кафедрою соціології та соціальної роботи Університету, ІТ-компанією SoftServe і десятками волонтерів об’єднали зусилля для підтримки наших захисників, а також допомоги та супроводу людей, які пережили травматичні події й були змушені залишати свої домівки.

До директора Міжнародного центру «Інтеграція» Тетяни Шаповалової звернулася директорка Департаменту соціального захисту Луганської цивільної адміністрації з проханням зустріти мешканців психоневрологічного пансіонату, в кількості 125 осіб, серед яких є люди, які не мають змоги самостійно пересуватися. Упродовж дня політехніки згуртували волонтерів та небайдужих львів’ян для зустрічі цих людей і транспортування їх до Чернівців. Для біженців було організовано не тільки допомогу у виході з поїзда й посадці в автобуси, але й теплий одяг, ковдри, гаряча їжа і вода. Останнє забезпечили друзі й партнери з ІТ-компанії SoftServe.

Львівський центр легеневого здоров’я гостинно приймає евакуйованих людей з інвалідністю, забезпечує їм медичний догляд і харчування, і всі разом допомагають в організації додаткового харчування, забезпеченні необхідним одягом та психологічною допомогою для зняття посттравматичного стресового розладу. Зараз перша група осіб готується до переїзду в Нідерланди, який їм забезпечують фахівці з Луганської цивільної адміністрації. Найближчим часом очікують на приїзд наступних груп евакуйованих.

Щира подяка всім, хто допомагає Міжнародному центру «Інтеграція» у цій важливій справі, окрема подяка Львівській обласній адміністрації, Міжнародному фонду соціальної адаптації, а також Уряду Королівства Норвегія і норвезьким партнерам з Університету NORD.

Разом ми сила! Наш народ ніколи не скорити! Слава Україні!

Зустріч Олесі Бік з біженцями (надання психологічної допомоги) Біженці у Львівському центрі легеневого здоров’я Доставка продуктів харчування для біженців у Львівський центр легеневого здоров’я Відправка допомоги захисникам України Відправка допомоги захисникам України

1. Зустріч директора МЦПП «Інтеграція» Тетяни Шаповалової з біженцями у Львівському центрі легеневого здоров’я

2. Зустріч Олесі Бік з біженцями (надання психологічної допомоги)

3. Біженці у Львівському центрі легеневого здоров’я

4. Доставка продуктів харчування для біженців у Львівський центр легеневого здоров’я

5. Відправка допомоги захисникам України

6. Відправка допомоги захисникам України