День відкритих дверей кафедри міжнародної інформації ІМФН у режимі онлайн

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Заставка заходу

Кафедра міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки в суботу, 16 квітня 2022 року, запрошує на День відкритих дверей.

Це гарна можливість для вступника визначитися з місцем для навчання. Зустріч буде цікавою для учнів, випускників, батьків та всіх охочим дізнатись про навчання на кафедрі. Учасники матимуть нагоду поставити запитання, познайомитись із викладачами, дізнатися про умови вступу на спеціальність «Міжнародна інформація» та багато чого іншого.

Щоб долучитись до події, потрібно заповнити реєстраційну форму. Зустріч проходитиме з використанням платформи Google Meet. Початок о 12:00.

Організатори сподіваються, що така подія особливо зацікавить тих, хто прагне стати інформаційним аналітиком-міжнародником в одному із найстаріших технічних університетів Східної Європи, що динамічно розвивається та пропонує конкурентоздатну освітню пропозицію – програму/спеціалізацію «Міжнародна інформація» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», яку змінили 2022 року, враховуючи особливо потреби у фахівцях інформаційного профілю для боротьби із рф, одночасно модифікувавши курси, що стануть у нагоді в часі відбудови України.

Контакти:

  • завідувач кафедри міжнародної інформації – д. політ. н., професор Василь Гулай, (067) 949-07-46; vasyl.v.hulai@lpnu.ua;
  • сторінки кафедри у соцмережах: